تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم

پزشکیان در گفتگو با صدراعظم آلمان: ایران هرگز تسلیم فشار نخواهد شد بلکه پاسخ به متجاوزین را حق خود می‌داند

پزشکیان در گفتگو با صدراعظم آلمان: ایران هرگز تسلیم فشار نخواهد شد بلکه پاسخ به متجاوزین را حق خود می‌داند رئیس‌جمهور در پاسخ به تماس تلفنی صدر اعظم آلمان گفت: ایران ضمن استقبال از توسعه تعاملات با همه کشور‌ها و تاکید بر حل مشکلات از طریق مذاکره، هرگز تسلیم فشار، تحریم، زورگویی و تجاوزگری نخواهد شد بلکه مطابق موازین بین‌المللی پاسخ به متجاوزین را حق خود می‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 12
کد خبر: ۲۵۴۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز دوشنبه در پاسخ به تماس تلفنی اولاف شولتس صدر اعظم آلمان، با ضروری دانستن رفع موانع ارتقای روابط ایران و کشور‌های اروپایی، افزود: جمهوری اسلامی ایران خواهان توسعه روابط با همه کشور‌های اروپایی از جمله آلمان بر پایه دوستی، اعتمادسازی مشترک و احترام متقابل است.

رئیس جمهور حفظ و ارتقای صلح، ثبات و امنیت منطقه‌ای و جهانی را از جمله سیاست‌های محوری جمهوری اسلامی ایران برشمرد و افزود: در شرایطی که رژیم صهیونیستی با زیر پا گذاشتن همه معاهدات و قوانین بین‌المللی ضمن استمرار جنایت و نسل‌کشی در غزه، به اقدامات تروریستی در دیگر کشور‌ها مبادرت کرده و امنیت منطقه و صلح جهانی را با چالش و بحران جدی مواجه کرده است، انتظار مردم جهان از کشور‌های اروپایی بویژه آلمان، نقش آفرینی موثر در جهت پایان دادن به نسل کشی صهیونیست‌ها در غزه به جای حمایت و پشتیبانی از این رژیم است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره خود را موظف به تبعیت از قوانین و مقررات بین‌المللی دانسته است تصریح کرد: ایران ضمن استقبال از توسعه تعاملات با همه کشور‌ها و تاکید بر حل مشکلات از طریق مذاکره، هرگز تسلیم فشار، تحریم، زورگویی و تجاوزگری نخواهد شد بلکه مطابق موازین بین‌المللی پاسخ به متجاوزین را حق خود می‌داند.

اولاف شولتس صدر اعظم آلمان نیز در این گفتگوی تلفنی با تبریک انتخاب پزشکیان به عنوان رئیس جمهور ملت ایران و تقدیر از مواضع ارزشمند وی، بر آمادگی و علاقمندی کشورش برای ارتقای روابط با ایران در همه زمینه‌ها تاکید کرد.

صدر اعظم آلمان همچنین برقراری صلح و امنیت در منطقه را از اولویت‌های رویکرد آلمان نسبت به غرب آسیا و جهان عنوان و بر ضرورت توقف فوری جنگ و خشونت در غزه و برقراری آتش بس در این منطقه تاکید کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار